tvdrak.cz

Auna Silver Star Swing, vertikální stereo systém, CD-HiFi-přijímač, zesilovač, internetové/DAB+/FM rádio, CD přehrávač, WiFi

Akční produkt Auna Silver Star Swing, vertikální stereo systém, CD-HiFi-přijímač, zesilovač, internetové/DAB+/FM rádio, CD přehrávač, WiFi od značky s dlouholetou historií Auna snadno můžete najít nyní za rozumné peníze. V současnosti za 3 782,43 Kč.
EAN: 4060656460944
Auna Silver Star Swing
Ověřit dostupnost »
Značka: Auna
3 782,43

CD-HiFi přijímač od auna, jako je Silver Star Edition, je díky různým možnostem připojení a funkcím perfektní rozšíření pro vaše HiFi systémy. Univerzální rádio s integrovaným internetovým/DAB+/FM rádiem přijímá až 40 000 stanic a má integrovanou WiFi, moderní přehrávač CD se slotem, port USB pro přehrávání MP3 a vstup LAN. Za zmínku stojí zejména bezdrátová funkce Spotify Connect, díky níž HiFi-přijímač zajišťuje spolehlivé streamování zvuku prostřednictvím chytrého telefonu, tabletu nebo notebooku. Vestavěný zesilovač třídy D s funkcí ekvalizéru ozvučuje připojené reproduktory s výstupním výkonem 2 x 30 W RMS a poskytuje různé funkce ladění zvuku. Přehledný 2,8″ barevný TFT displej s podsvícením poskytuje všechny informace potřebné k ovládání a přehrávání hudby a spolehlivě vás informuje v kteroukoli denní i noční dobu. Součástí balení je plně funkční dálkové ovládání pro pohodlné ovládání Hi-Fi zesilovače. HiFi přijímače auna Silver Star jsou skutečně všestranné talenty, které spojují nejvyšší kvalitu hudby s nesčetnými možnostmi použití.