tvdrak.cz

KLARFIT Antero Slackline, 15 m x 5 cm, 2,5 m ráčnového lana, 2 x chrániče stromů, včetně pomocné slackline a tašky na přenášení

Tento oblíbený produkt KLARFIT Antero Slackline, 15 m x 5 cm, 2,5 m ráčnového lana, 2 x chrániče stromů, včetně pomocné slackline a tašky na přenášení od značky se zárukou kvality KLARFIT pohodlně seženete právě nyní za výprodejovou cenu. Výhodně za super cenu 1 189 Kč.
EAN: 4060656509735
KLARFIT Antero Slackline
Ověřit dostupnost »
Značka: KLARFIT
1 189

Pro větší koncentraci, koordinaci a rovnováhu: Antero slackline značky Klarfit s pomocnou slackline je ideálním tréninkovým nástrojem pro vaši rovnováhu. S délkou 15 ma šířkou 5 cm je slackline vhodná pro začátečníky i pokročilé. Díky 2,5 metru dlouhému ráčnovému lanku lze slackline připevnit k různým stromům. Dodávané 2 chrániče stromů spolehlivě zabraňují poškození kůry stromu. Díky přiložené vysoce kvalitní pomocné slackline se i začátečníci mohou rychle naučit balancovat. Díky tomu je tato sada ideální pro celou rodinu. Vysoce kvalitní ocelová západka s PP rukojetí, zapínání na suchý zip, jakož i smyčky pro uchycení popruhu usnadňují rychlé nastavení. Vyšší stabilita, lepší rovnováha a spousta zábavy: Antero Slackline značky Klarfit je sportovně-relaxační obohacení pro vaše volnočasové aktivity.