tvdrak.cz

KLARFIT Dartmaster 180, šipkový terč, přední dvířka, včetně 12 šipek a 24 šipkových hrotů, napájecí zdroj, montáž na stěnu

Akční a ve slevě výrobek KLARFIT Dartmaster 180, šipkový terč, přední dvířka, včetně 12 šipek a 24 šipkových hrotů, napájecí zdroj, montáž na stěnu od společnosti se zárukou kvality KLARFIT lze nakoupit v naší aktuální nabídce výhodně. Aktuálně za 2 169 Kč.
EAN: 4060656513671
KLARFIT Dartmaster 180
Ověřit dostupnost »
Značka: KLARFIT
2 169

Trefa přímo do černého! S terčem na šipky Dartmaster 180 od společnosti Klarfit můžete do svého obývacího pokoje nebo místnosti na večírky přinést čistou zábavu se šipkami. Sada šipek od společnosti Klarstein se skládá z profesionálního šipkového terče s elektronickým LED displejem, dvanácti šipek, 24 šipkových hrotů a napájecího zdroje. Elegantní terč na šipky lze v několika málo krocích sestavit a připevnit na zeď – a cílené házení šipek může začít. Speciální funkce: během herních přestávek můžete jednoduše zavřít přední dvířka, aby byl váš herní disk dobře chráněn a skryt. Začátečníci mohou s Dartmasterem 180 trénovat v klidu, zatímco skuteční profesionálové mohou soutěžit s počítačovým soupeřem, kterému lze nastavit různé úrovně obtížnosti. Vysoce kvalitní displej LED je velmi praktický, protože zobrazuje skóre všech hráčů. Papír, tužka a těžkopádná mentální aritmetická cvičení jsou minulostí. Šipkový počítač provádí výpočty a zapamatování. Klarfit Dartmaster 180 Skryté šipky jsou hitem pro začátečníky i profesionály: originální anglická hospoda pro váš domov!