tvdrak.cz

Klarstein Steakhouse Pro 98 Onyx, chladnička na zrání masa, 1 zóna, 98 litrů, 1-25 °C, dotykový displej, panoramatické okno

Hodně prodávaný kus Klarstein Steakhouse Pro 98 Onyx, chladnička na zrání masa, 1 zóna, 98 litrů, 1-25 °C, dotykový displej, panoramatické okno od společnosti Klarstein jednoduše seženete zde levně. Výhodně za 26 769 Kč.
EAN: 4060656500879
Klarstein Steakhouse Pro 98 Onyx
Ověřit dostupnost »
Značka: Klarstein
26 769

Správná zralost pro plnohodnotný chuťový zážitek: nejen steaky, ale i salámy, šunka nebo vepřové maso vyzrálé na sucho dozrávají v chladničce na zrání masa Steakhouse Pro 98 Onyx od Klarstein. Suché zrání je jednou z nejstarších a nejosvědčenějších metod zušlechťování masa. Díky lednici na zrání masa Steakhouse Pro 98 Onyx je tato metoda snadná. Špičkové uzeniny a maso se zpracovávají v nejlepších podmínkách. Integrovaný systém UVC zajišťuje antibakteriální čistotu uvnitř. Veškerá nastavení se snadno provádějí pomocí dotykového ovládacího panelu a proces zrání probíhá v zařízení automaticky. Přepínatelné LED osvětlení navíc zobrazuje obsah chladničky. Právě proto je zrající chladnička Steakhouse Pro 98 Onyx od Klarstein ideálním vybavením pro reprezentativní restauraci nebo místní obchod.