tvdrak.cz

Spielehelden Odznaky Sweet Bride na holčičí rozlučku se svobodou 12 odznaků 5,6 cm extra velký dárek pro rozlučku se svobodou

Hodně oblíbený produkt Spielehelden Odznaky Sweet Bride na holčičí rozlučku se svobodou 12 odznaků 5,6 cm extra velký dárek pro rozlučku se svobodou od kvalitního výrobce Spielehelden lze pořídit tady teď právě za neuvěřitelně výhodnou cenu. Nabídky již od 529 Kč.
EAN: 4060656503672
Spielehelden Odznaky  Sweet Bride na holčičí rozlučku se svobodou 12 odznaků 5

Před velkým svatebním dnem přichází řada na rozloučení se svobodou. Ať už se jedná o krátký výlet do Paříže s kamarádkami, „holčičí“ wellness víkend nebo prostě jen divokou párty noc – s odznaky z Spielehelden bude tato jedinečná akce nezapomenutelná. V této sadě je celkem 12 dívčích odznáčků na rozlučku se svobodou: jeden odznáček jen pro budoucí nevěstu s nápisem „Bride“. Zbývajících 11 odznaků jsou s potiskem „Bride Team“ Kvalita odznaků je také působivá a odznak je velmi pevný – rozhodně se neztratí ani na divoké párty! Krásné odznaky jsou větší než běžné odznaky , a proto jsou snadno rozpoznatelné. Stačí je připnout na oblečení nebo kabelku a jako skupina budete nepřehlédnutelní! Podporuje pocit sounáležitosti v tento výjimečný den a má tu výhodu, že se z pestré dívčí skupiny rychle stane nerozlučná parta, i když se vaše přítelkyně předtím neznaly. Extra velké odznaky Sweet Bride od Spielehelden jsou perfektním doplňkem na dívčí rozlučku se svobodou – probudí v dívčí skupině týmového ducha a zároveň jsou roztomilým suvenýrem.

Další produkty z kategorie Párty
Další produkty od výrobce Spielehelden