tvdrak.cz

Wellife Konopný balzám s aloe vera a heřmánkem 500 ml

Unikátní produkt Wellife Konopný balzám s aloe vera a heřmánkem 500 ml s osvědčenou značkou Wellife jednoduše najdete v naší internetové nabídce za extra cenu. Ceny již od 199 Kč.
EAN: 8595194746954
Wellife Konopný balzám s aloe vera a heřmánkem 500 ml

Konopný balzám

Konopný balzám s aloe vera a heřmánkem má výborný účinek na pokožku. V balzámu je použit konopný olej lisovaný za studena, který si zanechává maximum biologicky účinných látek a má velice příznivé účinky na pokožku a její regeneraci. Konopný olej je též znám svými účinky při léčbě lupénky a atopických ekzémů. Aloe vera, jako královna léčivých rostlin, ideálně rozšiřuje spektrum účinnosti balzámu a pomáhá urychlit hojení. Obsažené účinné látky podporují přirozenou regeneraci kožních buněk a obnovují ochrannou bariéru kůže, tak důležitou při pobytu v civilizací znečištěném životním prostředí. Balzám je vynikající i při ošetření suché a popraskané pokožky a při drobných kožních afektech.

Konopný balzám – výhody, účinky:

  • okamžitá pomoc pro suchou a popraskanou pokožku
  • díky dobrým kluzným vlastnostem lze používat i na masáže
  • v balzámu je použita kombinace oleje z konopných semen (5%) a extraktů z konopí (3%)

Konopný balzám – parametry:

  • účinné látky – konopný olej, konopný extrakt, aloe vera, heřmánek, glycerin
  • objem 500 ml

Konopný balzám – složení:

Aqua, Cannabis Sativa Seed Oil, Tocopherol, Cannabis Sativa Herb Extract, Glycerin, Propylen Glycol (and) Aloe Vera Leaf Extract, Propylenglycol (and) Matricaria Recutita Flower Extract, Triethanolamine, Carbomer, Parfum, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Phenoxyethanol

Konopný balzám dodáváme v sadě 2 ks za 298 Kč (149 Kč/ks),
samostatně za 199 Kč.